ক্ষতিকাৰক কলেষ্টেৰল হ্ৰাস কিদৰে কৰিব
তেজত থকা ক্ষতিকাৰক কলেষ্টেৰলৰ পৰা পৰিত্ৰাণ পাবলৈ নিয়মীয়াকৈ নাশপাতি খাব।
আপেলেও বেয়া কলেষ্টেৰল আঁতৰ কৰে। ইয়াৰ উপৰিও, এই ফলটোৱে শৰীৰৰ বাবে উপকাৰী কলেষ্টেৰলৰ স্তৰ বৃদ্ধি কৰাত সহায় কৰে।
কলেষ্টেৰল নিয়ন্ত্ৰণত ৰাখিবলৈ আপুনি আঁহ সমৃদ্ধ আঙুৰ খাব পাৰে।
চাইট্ৰিক এচিড সমৃদ্ধ নেমু খোৱাটোৱে ক্ষতিকাৰক কলেষ্টেৰল আঁতৰ কৰে।
পকা অমিতাত থকা আঁহ, ভিটামিন চি আৰু এণ্টিঅক্সিডেণ্টে কলেষ্টেৰল নিয়ন্ত্ৰণত এক ভূমিকা পালন কৰে।